Monologteaterns vänner

Här har vi samlat några av våra vänner och samarbetspartners. Aktörer som delar våra värderingar och som vi anser förtjänar all lycka och framgång med sina verksamheter. Ibland har vi också särskilda förmåner här!

Peter Frisks stadsvandringar i Stockholm 

Peter Frisk är en av stadens mest hängivna och entusiastiske stadsvandrare och föreläsare. Han har fått flera utmärkelser och håller ibland särskilda temavandringar för den intresserade. Han har också ett intressant föreläsningsutbud som går att beställa. Han är liksom Monologteatern intresserad av det personliga mötet, den genuina och oförfalskade upplevelsen som skapas bäst ute bland verklighetens scener.

Casa Elisabetta – det italienska paradiset

Våra vänner Sandro och Pasquale bor i Stockholm men driver också boendet Casa Elisabetta i Caposele – en by utanför Neapel i Italien. Monologteatern har själva varit där och blivit förförda av inte bara den otroliga gästfriheten, de vackra vyerna och den goda maten. Vi är också förförda över hur oerhört personlig upplevelsen blir. Helt i stil med Monologteaterns filosofi om att skapa unika möten här och nu.